Hypnomassage

massage-blombadd

Hypnomassage kombinerar det bästa av det bästa

Hypnomassage kombinerar massage med fördelarna av neuro lingvistisk programmering och hypnoterapi för att koppla av och ladda batterierna på en mycket djup nivå. Ett omfattande förarbete inleder arbetet och klienten ges möjlighet att börja släppa fysiska, mentala och känslomässiga problem för att erövra ett mer resursstarkt tillstånd.

Så här går det till

Under massagen är klienten aktiv på så vis att hon kan ge feedback verbalt eller genom kroppspråket.  I den guidade resan får klienten kraftfulla hypnotiska förslag medan hon kopplar av på en djup nivå och kroppen ges möjlighet till återhämtning. Dessa suggestioner är anpassade för varje enskilt behov.

Ibland kan gamla problem fortfarande vara fastlåsta i kroppens muskelminne och förhindrar läkningsprocessen. I denna unika kombination av  hypnomassage påskyndas läkandet av känslomässiga trauman och helandet av kropp och själ.

Vissa klienter kan i arbetet rensa upp gamla känslomässiga trauman, många tårar kan fällas och de flesta känner sig efter sessionen avslappnade och lättare både fysiskt och känslomässigt.

Fördelar

Suggestioner som läggs med rätt tajming tillsammans med massageterapi är det ett bra komplement för att upprätta en  läkande balans som kan vara svårare att uppnå för teknikerna var och en för sig. Hypnomassage kan vara ett alternativ för:

Stress reducering
Stärka Självkänsla och självförtroende
Djup avslappning
Regressionsterapi
Rädslor och fobier
Förbättrad koncentration
Sömnproblem
Sluta röka
Gå ner i vikt
Höja motivationen
… och mycket mer.

4-5 sessioner inom max ett halvår rekommenderas.

Läs mer om massage >>

Välkommen för mer information till Eva Lillqvist,  hypnos- och hypnoterapeut och massör.

Musikterapi enskilt eller grupp hos Musikterapeut, Eva Lillqvist, Västerås. 070-5144016. Även Skype, createlife.se. Boka genom info@createlife.se