Gör något nytt

Satsa på ditt personliga välbefinnande, mental friskvård och utveckling att bli den du är och vill vara. Du kan göra det idag. Tveka inte att påbörja denna resa redan idag.

”Gör du det du alltid har gjort får du det du alltid fått.”

Både med hypnos, hypnoterapi och symbolterapi går vi förbi medvetande tillståndet och lossar de känslor som cementerats på den undermedvetna nivån.

Satsa på ditt personliga välbefinnande, mental friskvård och utveckling att bli den du är och vill vara. Du kan göra det idag. Tveka inte att påbörja denna resa redan idag.

I många terapiformer utforskar man de mönster och strategier som hindrar dig i ditt liv. Så jobbar vi även här. Du lär du dig göra medvetna val och får tillgång till din visdom och styrka.

Att ta första steget och kontakta en samtalsterapeut kan vara svårt. Men med detta steg så kan resan börja här om du vill bättre kunna hantera eller bli av med nedstämdhet, depression, oro, fobier, sömnproblem, viktproblem, stress, ångest eller om du har drabbats av sorg eller förlust, har svårt att sätta gränser, dåligt självförtroende eller självkänsla, har blivit utbränd på jobbet eller har fastnat i negativa tankemönster. Även om du vill förbättra prestationer inom idrott, i ditt yrke eller inom personlig utveckling. Ta steget om du vill förbättra relationer till andra, bli mer kreativ eller mer närvarande.

Centralt beläget i Västerås, ca en timmes tågresa från Stockholm finns jag. Samtalsterapi som hos mig kan innefatta hypnos och hypnoterapi eller symbolterapi och kognitiv beteendeterapi. Terapeuten har tystnadsplikt.

Varmt Välkommen att ta första steget!

Jag ser fram emot att få träffa dig!

/Eva

Livet ska levas framlänges men förstås baklänges

Samtalsterapi ger insikt och utsikt

Kontakta mig

Kontakta mej