Det blir alltid som man tänkt sig

“Det verkar alltid omöjligt tills det är gjort.” ~ Nelson Mandela

Mycket i livet kan verka omöjliga till en början och trigga rädslor att inte ens vilja prova. Det leder till rundgång i beteendet att inte våga prova på av rädslan att misslyckas. Devisen besannas att det alltid blir som man tänkt sig. Man tänker sig att inte lyckas och för att inte misslyckas så gör man inte någon ansats alls att ens vilja prova så devisen blir sann, vsb. Men med denna vetskap så kan man vända på kuttingen och göra tvärtom och faktiskt tänka rent ut att det alltid blir som man tänkt sig. Enligt attraktionslagen attraherar lika  – lika… förr eller senare och på något sätt.

Du kan öva på detta förfaringssätt och lära ett nytt mind set genom att gå tillbaks till en situation i livet till en situation som vid första ögonkast verkade omöjlig och som du slutligen genomförde och ledde till framgång. Lär dig uttnyttja den här kraften för att tillämpa på uppkomna till synes omöjliga situationer genom att koppla på ditt nya tankesätt.

Alltså det här med datorer och program, inte blir det enklare? Html, existerar det idag? Satt och läste om en massa filer och konstaterar att jag hänger verkligen inte med. Nåja, var tog datumet i posterna vägen nu då.? Var på väg och försöka mig på att ändra färg i menylänkar men det slutade i en lätt katastrof… Sitter och tar några djupa andetag och en varm kopp te så länge…

Kontakta mig

Kontakta mej