6 frågor som kan förändra ditt liv

6 frågor som kan förändra ditt liv

Har du avgett några nyårslöften? En bra sak med dessa löften är i alla fall att vi försöker oss på att formulera något som vi vill uppnå istället för alla detta vi inte vill och som vi ofta är mycket bättre på. För att komma till mål så är det inte bara att köra planlöst utan riktningen måste vara utstakad. Här några frågor som kan förändra ditt liv om du tar dig tid och funderar på dem. För mig var det även intessant att se kontrafrågorna som ofta varit mina måttstockar och liksom flera i min närhet. Men med en lite kursändring blir det något helt annat.

Vem är jag i stället för  Vem borde jag vara
Varför är jag här – Vad vill jag ha
Var hör jag hemma – Vilken är min position
Vem älskar jag – Vad äger jag
Vem älskar mig– Vad är jag värd
Hur kan jag vara sann mot mig själv – Hur kan jag få uppskattning

Kontakta mig

Kontakta mej